Mijn gedachten zijn van mij is een bundel met gedichten van Ingrid Koens die verschillend van aard zijn maar vooral uniek! Vele van de gedichten zijn voorzien van muziek. Deze unieke combinatie staat op een bijgevoegde CD.

 

 

Ingrid Koens

Auteur en voice over
  Kees Suijk
Geluidstechniek
 

Ingrid dicht al heel lang maar heeft ze altijd in de kennissen kring voorgedragen. De stap naar publiceren heeft ze nu gemaakt met deze bundel en de CD. Op de CD staan 35 gedichten met en zonder muziek. Ingrid is te bereiken via info@ingridkoens.nl of via Contact op deze website.

  Zijn passie is geluid en geluidstechniek. Heeft deze CD “gecomponeerd”. Zijn geduld is bewonderenswaardig. Is geluidstechnicus bij verschillende bands en is bereikbaar op 072-5710998.
  Paulus Vis
Blokfluit & Saxofoon
  Aleksandar (Lex) Pantelić
Gitaar
  Speelt op blokfluiten van een cent tot anderhalve meter. Oprichter van de groep GAMMA. Schrijft wereldmuziek. Afgestudeerd aan het Conservatorium. Geeft muziekles op scholen. Heeft een blokfluit ensemble. Speelt de sterren van de hemel en is bereikbaar op 072-5642118.   Afgestudeerd op jazzgitaar aan het Alkmaars Conservatorium, is steeds op zoek naar nieuwe verrassende invalshoeken. Lex beweegt zich steeds meer in het jazzcircuit, componeert en zingt. Lex is bereikbaar op 06-20179677.
 

Goof Vermeulen

Ontwerp omslag
  Daan Visser
Webdesign
  Grafisch ontwerper, Schilder, studeert Production Design aan de Nederlandse Film en Televisie Academie en is mijn zoon. Impressies van zijn werk op www.goofz.tk. Goof is bereikbaar op 06-28143834.   Ontwerper van deze website en vele andere. Speelt niet onverdienstelijk gitaar en is vader van drie schatten van kinderen.